2011-10-14
11:34:26

bekännelse.

Jag är tjugotre år och tjuvröker. Det är respekten för min mammas åsikter som gör att jag inte röker när jag är hemma hos henne eller om hon ska komma hem till mig.
Antagligen är det väl mycket för att min mamma fått men utav sin rökning. Min moster fick cancer för några år sedan och för att min mormor har cancer nu. Jag vill inte få "vad- var- det- jag -sa-blicken" när jag själv ligger i sängen med cellgifter och ett bröst. För det är ju så det är i verkligheten , det är så det är stor risk att det blir. 
Jag proppar i mig hela vitlöksklyftor, gurglar munvatten , borstar tänderna och äter stark lakrits innan vi ses och duschar som en dåre.
Egentligen vet jag att hon vet att jag röker. Men vi pratar inte om det.
En rolig grej i det hela är att jag rökte redan i tonåren. Jag minns att jag gick längre vägar hem från busshållplatsen och rökte säkert tre eller fyra cigaretter innan jag väl kom hem.
Jag hade hårspray och tuggummi med smak av mint i väskan, och proppade i mig hela påsen och dränkte mig i hårspray för att sedan säga "hej" kvickt innanför dörren och sedan rusa upp i badrummet och ta en dusch.
Sedan kom abstinensen. Jag låg i sängen och skakade och svettades som en dåre och tog upp paketet ur skolväskan och bara stirrade på det och längtade till morgondagen då jag gömde mig i skogen och rökte på väg till busshållplatsen.
Det bästa var dom helger då mamma reste bort. Jävlar i mig vad jag rökte då. Satt hukad på balkongen så ingen granne skulle se och bolmade som en skorsten.
Något som jag gör än idag, på min egen balkong, i mitt eget hem - fast jag är vuxen och har fått köpa cigaretter lagligt sedan flera år tillbaka.
Och varje släktmiddag, julafton eller liknande skakar jag av längtan när min bror går och tar en cigg utanför huset efter maten eller efter kaffet.
Vissa av er fnissar antagligen när ni läser detta och tycker att jag kanske rentav är jättefånig. Och det är väl lite meningen.
Tänk att vara så förtryckt som vuxen att man hukar sig på sin egen balkong. Gömmer sig för sin mamma och döljer varje litet spår utav tobaksröken.


   Innan du kommenterar!

     » Tänk på att IP-nummer loggast och går att spåra.
     » Kommentarer som verkar stötande mot mig eller någon utav mina närmsta kommer att raderas
     » Ingen marknasdföring tack! Spam, reklam för bloggar, tävlingar, gratissidor eller dylikt raderas

    Var god respektera detta!


    Skriv din kommentar här nedan ¬

Namn

E-postadress (publiceras ej)

Blogg/Hemsida

   :-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P